JOBBA HOS OSS

Matmästarna driver Volkswagen Groups lunchrestarang i Södertälje där ca. 700 portioner mat tillagas dagligen, både för servering i matsalen och leverans. Vi har även ett catering- och konferensutbud, frukost och en mindre matsal för affärsluncher.

 

MATSALSANSVARIG

Vi söker en ny engagerad medarbetare, för tjänsten som matsalsansvarig, som vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare.
 
Matmästarna driver Volkswagen Groups lunchrestarang i Södertälje

Du kommer att vara vårt ansikte utåt i matsalen, för våra gäster. Det är därför viktigt att du har en självklar servicekänsla och gillar gästkontakter. Du får gärna vara kreativ och ha öga för detalj. Du ska kunna arbeta i team, ta egna initiativ och ha många bollar i luften. Och självklart är du intresserad av mat!

I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om vår matsal och sköta våra konferensbokningar (smörgåsar, kaffe, lunch, kaffebröd). Du kommer att vara en viktig länk i vårt team. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetet innebär att ta eget ansvar för en del av verksamheten. Därför finns det också visst utrymme att påverka arbetets utformning. För rätt person finns det möjlighet att ta en större roll i verksamheten.
 
Arbetstid dagtid, måndag till fredag. Tjänsten finns i Södertälje.
Du bör ha minst 2 års yrkeserfarenhet och gärna kassavana då du kommer att stå i kassa under lunchen. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning och är tillgänglig omgående. Lön enligt överenskommelse.
Vi kallar till intervju löpande så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

 
Mejla din ansökan eller frågor till info@matmastarna.se
 
 

KOCK

För att stärka vårt kockteam söker vi en engagerad kock som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare.

Vi söker dig som är utbildad kock, driftig och engagerad. Mat är någonting du brinner för. Du ska kunna laga god och näringsrik mat, ha fin känsla för service och gilla gästkontakt.

Hos oss är tempot högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra.
I gengäld ingår du i ett trevligt team. Hos oss trivs många länge.
 
Arbetstiden är huvudsakligen dagtid, från måndag till fredag. Helgarbete förekommer. Tjänsten finns i Södertälje. Du bör ha minst 2 års yrkeserfarenhet. Det är mediterande om du har erfarenhet av cateringsverksamhet. Körkort är ett plus. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan eller frågor till info@matmastarna.se
 
 

KALLSKÄNKA

Vi söker en engagerad kallskänka som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare.

Vi serverar en populär och vällagad lunch och en uppskattad salladsbuffé. Vi söker dig som gillar kallköket på en lunchrestaurang, har servicekänsla och gillar gästkontakt och vill bidra till vårt team.

Hos oss ansvarar du för kallskänken själv. Därför är det viktigt att du kan planera och arbeta strukturerat. Vi ser gärna att du är kreativ, har öga för detalj, är flexibel och kan ta egna initiativ. I arbetet ingår alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar, förknippade med en kallskänkstjänst. Tempot är högt och ett personligt driv och engagemang är viktigt. Glatt humör och att lätt ta till sig information är något vi värdesätter.
I gengäld ingår du i ett trevligt team. Hos oss trivs många länge.
 
Arbetstid 7-16, måndag till fredag. Helgjobb kan förekomma. Tjänsten finns i Södertälje. Du bör ha minst 2 års yrkeserfarenhet. Körkort är ett plus. Tjänsten är ett vikariat fram till april 2019 med en inledande vikariatsperiod om 6 månader. Lön enligt överenskommelse.
 
Välkommen med din ansökan eller frågor till info@matmastarna.se