KALLSKÄNKA SÖKES

Onsdag 27 december 2017


KALLSKÄNKA SÖKES


MATMÄSTARNA (tidigare en del av Alla Tiders Matlagare) driver Volkswagen Groups lunchrestaurang i Södertälje. Vi tillagar ca 600 portioner dagligen varav en del serveras i matsalen och en del levereras. Vi serverar frukost, har ett konferensutbud och en matsal för affärsluncher. Vi har även en Take away disk och cateringverksamhet.

Vi söker nu en engagerad kallskänka till vårt köksteam.

Vi serverar en populär och vällagad lunch och en uppskattad salladsbuffé. Vi söker dig som gillar kallköket på en lunchrestaurang, har servicekänsla och gillar gästkontakt. Du sköter kallskänken själv och därför behövs att du kan planera och arbeta strukturerat. Vi ser gärna att du är kreativ, har öga för detalj, är flexibel och kan ta egna initiativ. I arbetet ingår alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter förknippade med en kallskänkstjänst. Tempot är högt och ett personligt driv och engagemang är viktigt. Glatt humör och att lätt ta till sig information är något vi värdesätter.

Du ska ha kockutbildning och några års yrkeserfarenhet. Körkort är ett plus. Arbetstid 7-16, måndag till fredag. Helgjobb kan förekomma. Tjänsten är ett vikariat fram till april 2019 med en inledande vikariatperiod om 6 månader. Lön enligt överenskommelse.

Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Tjänsten är tillgänglig omgående. Välkommen med din ansökan eller frågor till jenny@matmastarna.se eller 070-573 22 36.