Matmästarna driver Volkswagen Groups populära lunchrestaurang i Södertälje där ca 700 portioner mat tillagas dagligen både för servering i matsalen och för levereras. Vi serverar även frukost och affärsluncher. Därutöver har vi en ständigt växande catering- och konferensverksamhet och ett eget take away-koncept.

För att stärka vårt team söker Matmästarna löpande engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare.

Vi söker dig som är restaurangutbildad, driftig, engagerad och brinner för mat. Vill du jobba som kock hos oss ska du kunna laga god och näringsrik mat, ha fin känsla för service och gilla gästkontakt. Du ska också kunna det svenska köket och vara intresserad av klimatsmart vegetarisk mat.

Hos oss är tempot högt. För att lyckas behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Därför lägger vi stor vikt även vid dina personliga egenskaper. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra. Vi är ett trevligt team i ett bra företag. Välkommen med ditt CV.